18-19 NOVEMBER 2023

Antisemitism i sociala medier.

Om du hört talas om fenomenet men inte vet vad du ska tycka – trösta ej! Live från studion i Stockholm kommer fyra eminenta paneldeltagare tycka till och tänka högt om antisemitism i sociala medier. Utifrån en rad på förhand skrivna påståenden, i Glämsta-lingo känt som en “lapparat”, kommer omfattning och utbredning, trendspaning och metodproblem avhandlas. Detta vill du inte missa!

Samtal med Jackie.

Många är vi som genom åren läst Jackie Jakubowskis insiktsfulla texter. Men för vissa är det samtalen som påverkat mest. Alla som träffade Jackie vet att hans sätt att tala, resonera och informera gjorde starka intryck. Hans milda och humoristiska ton blandades med djupt allvar och stora sakkunskaper. I denna session ska vi i judisk anda samtala om samtalen med Jackie. Förhoppningen är att ge en unik inblick i hans idévärld och tankesätt.

Noa Jakubowski är född och uppväxt i judiska Stockholm och har gått på Hillel, Vasa Real, Glämsta, Änglagård och 4Å. Han har arbetat i restaurang- och humorbranschen i många år men sedan årskiftet 20/21 arbetar han på den egenstartade kommunikationsbyrån The High.

Foto: Annie Winblad Jakubowski

0 kr