16-17 NOVEMBER 2024

Mat är den faktor som har störst påverkan på vår planetära och mänskliga hälsa, och matindustrin genomgår just nu en radikal omställning med fokus på alternativa proteiner. I den här sessionen får vi lära oss om framtidens mat, smaka på de senaste svenska växtbaserade produkterna på marknaden och nysta i kopplingen mellan alternativa proteiner och judendom.

 

Sessionshållare

Jacqueline Dangoor Engdahl är nybliven egenföretagare inom food tech som har fram tills nyligen var ansvarig för ICAs initiativ ICA Växa – en långsiktig storsatsning på att öka andelen svenskproducerad, växtbaserad mat och gynna innovation inom livsmedelsbranschen.

Daniel Skavén Ruben är rådgivare kring framtidens mat för startups, acceleratorer och investmentbolag runt om i världen.

Paula Grossman är miljöaktivist och representant i Sverige för Ecopeace Middle East. Tidigare miljökonsulent, inriktad på övergången till växtbaserad kost, läromedelsförfattare samt lärare i jiddisch och svenska för invandrare.

 

Foto: Okänt

0 kr