Vill du också bli en limmudnik?

Limmudnik!

Nu söker vi volontärer till årets Limmud som äger rum den 16-17 november i Stockholm! Vi kommer att bjuda på intressanta föreläsare, lärande, nätverkande och mycket mer. Förra årets Limmud slog deltagarrekord på över tusen besökare och var en stor succé, mycket tack vare våra fantastiska volontärer.

 

Som volontär bidrar du till ett rikt, mångsidigt och modernt judiskt liv i Sverige och du får chansen att lära känna spännande och engagerade människor. Du kommer även kunna gå på föreläsningar och delta i workshops. Inför Limmud kommer du bjudas in till en kickoff samt en middag tillsammans med internationella föreläsare och Limmuds styrgrupp.

 

Om du skulle vilja vara en del av vår dynamiska, aktiva och engagerande volontärgrupp, tveka inte att höra av dig! Varje år har Limmud en mängd roller att erbjuda, därför har du en bra möjlighet att utvecklas och lära dig nya saker hos oss. Intresseanmälan sker på limmud.se eller via mejl till theo@limmud.se. Om du inte har möjlighet att delta i år, uppmuntra gärna andra att anmäla sig!

 

 

Vi skapar Limmud tillsammans!

 

——

 

Limmudnik! The next Limmud Stockholm takes place on November 16th-17th and we are looking for volunteers! The weekend is going to be jam-packed with lectures from all different fields of society – art, entertainment, politics, academia, theology, business – top names and up-and-comers alike. Last year’s Limmud had a record attendance of over one thousand, in large part thanks to our wonderful volunteers!

 

By being a volunteer, you can do your part in ensuring that Swedish-Jewish life and culture stays diverse, rich and varied. You will get the chance to get to know new people and attend speaker sessions and workshops. In addition to that, you will be invited to a kick-off event and our annual shabbat dinner attended by our foreign speakers and the Limmud steering committee.

 

If you are interested in volunteering and being part of our dynamic and committed team, please apply on limmud.se or email theo@limmud.se. Each year, Limmud offers a wide variety of roles where you have an opportunity to grow and gain experience. If you’re not available to volunteer this year, please urge your friends to apply!

 

All of us together make Limmud a formidable event!