18-19 NOVEMBER 2023

Lilla Limmud

Sagans magi – i ord, bild och rörelse

Den röda tråden under dagen är judiska folksagor och judisk musik.

Vi startar dagen med en gemensam ”Community Art ”- där vi alla möter varandra på nya lekfulla sätt genom Ord, Dans/Rörelse och/eller Musik.

Därefter skapar vi en målarstudio där barnen kan måla eller skapa en bild av olika material, som ett collage.

Vi berättar en eller flera judiska sagor, som vi sedan låter barnen gestalta i bilder, rörelser och nya ord – kanske träder rent av en ny berättelse fram.

Dagen avslutas med vernissage och gemensam avslutning.

Lunch serveras på Lilla Limmuds våning kl.12.00

 

Anki är Socionom, Personalvetare med inriktning på Pedagogik, Ledarskap och Organisationspsykologi.

Hon är samtalsterapeut/coach med inriktning på de konstnärliga språken (Expressive arts therapy), med fördjupning inom musik och dansterapi.

Ledarskap ligger henne varmt om hjärtat och hon har under sin livsresa hunnit arbeta med barn och tävlingsgymnastik, skidlärare, reseledare och som HR-chef för stora statliga myndigheter, t ex Regeringskansliet och AMS ( idag arbetsförmedlingen). Arbetat som organisationskonsult inom olika statliga myndigheter med inriktning på utveckling och förändring av ledningsgrupper och medarbetargrupper.

Idag håller Anki på av avsluta sitt vanliga yrkesliv och arbetar som chef för kommunal öppenvård, familjebehandling/familjeterapi och beroendebehandling.

Anki tycker om att arbeta offensivt och drivs av att se människor växa och må bra.

Som person är hon öppen, nyfiken och vill bidra med sina erfarenheter av att arbeta med delaktighet där resultatet blir glädje och kreativitet.

 

 

0 kr