Årets eLimmud är igång!

Nu har eLimmud Stockholm 2020 kommit igång!

Du som har köpt biljett har fått instruktioner per mail om hur du loggar in för att se årets sessioner. Flera av sessionerna är live, och andra är förinspelade.

De sessioner som är förinspelade: dessa sessioner kan du se från och med när de släpps enligt tidsschemat, och sedan när som helst under eventets gång.

De sessioner som sker live: flera av dessa sessioner spelas in och kommer att publiceras inne på inloggningssidan efter eventets slut, dvs när livesändingen slutat tas länken bort från sidan och du kan inte längre se videon, men du kommer att kunna se den igen efter eventets slut. Vi kan i nuläget tyvärr inte svara på vilka sessioner som kommer att kunna ses i efterhand, men vi återkommer till alla årets deltagare, efter eventets slut, med mer information om när och hur du kan se dessa sessioner.

Kom ihåg att du kan besöka vår Frågor & Svar-sida om du har eventuella frågor.